Cadouri de sfârşit de an. Relansare Card Euro26.

Unul dintre cadourile pe care le-am primit în acest an a fost un pachet de la Euro26, în parteneriat cu Librăriile Cărtureşti: un Card Euro26 şi trei cărţi Cât te mai iubesc, de Luis Leante (dintre care două vor fi oferite printr-un concurs în luna ianuarie a anului viitor). Aşadar, începând cu luna decembrie a acestui an, am acces la o serie de discounturi şi beneficii care mă ajută să fiu la curent cu evenimentele culturale, cărţile nou apărute şi expoziţiile care merită văzute.

Cadouri de sfârşit de an. Relansare Card Euro26.

Cardul Euro26 s-a relansat în această toamnă în România şi este parte a European Youth Card Association. Cu ajutorul lui, tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 30 de ani au acces la o serie de 60.000 de discounturi în întreaga Europă.

Şi pentru că suntem la vârsta la care vrem să aflăm tot şi sa fim peste tot, trebuie să menţionez că acest card vine în ajutorul nostru. Printre partenerii acestui proiect se numără librăriile Cărtureşti, Ministerul Culturii, Muzeul Ţăranului Român, dar şi o serie de pub-uri din Centrul Vechi sau din zona Regie.

Cadouri de sfârşit de an. Relansare Card Euro26.

De altfel, cardul nu este dedicat doar bucureştenilor, o serie de reduceri fiind înregistrate pentru oraşele mari din întreaga ţară, dar şi din întreaga lume. Lista completă poate fi consultată aici.

Cardul poate fi comandat de aici, se emite gratuit şi are o valabilitate de patru ani. Cardul Euro26 poate fi de două tipuri: Cardul Euro26 Clasic şi Cardul Euro26 Student.

După completarea formularului de cerere a Cardului Euro26, se va face validarea adresei de email a posesorului, iar apoi se va activa în aplicaţia de mobil un card virtual Euro26. În termen de 10 zile lucratoare va fi primit şi cardul fizic la adresa specificată de posesor, transportul fiind de asemenea gratuit.

Eu una recomand cardul. În perioada liceului am mai fost posesoarea unui Card Euro26 şi mă bucuram de o mulţime de beneficii. Abia aştept să îl folosesc şi pe cel nou, care se află într-o formulă mult mai bună.

Tu pentru ce discounturi ai vrea să foloseşti Cardul Euro26?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

2 Comentarii

  • Reply 28.January.2015

    Ruxandra Visoiu

    Pentru cafenele si spectacole de opera si teatru. Mi-ar placea o reducere la biletele Teatrului Metropolis din Bucuresti :)

  • […] De asemenea, pentru a intra în concurs, trebuie să îţi comanzi sau să deţii şi tu un card gratuit Euro26 care te ţine la curent cu reducerile din lumea culturală şi să poţi face dovada posesiei lui. Mai multe detalii despre cardul Euro26 poţi găsi aici. […]

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.