Bună dispoziție în Colectiv: ETON MESSY [UK] and others

Noroc sau ghinion, în mod clar vineri, 13 martie, este o zi pe care nu o poţi trece cu vederea. În urmă cu mulţi ani, Sir William Herschel descoperea planeta Uranus. 234 de ani mai târziu, în Bucureşti, Colectiv sărbătoreşte seara bunei dispoziţii împreună cu prietenii apropiaţi. Începând cu ora 21:00, pe Tăbăcarilor 7, la fosta fabrica Pionierul. Dacă eşti pentru prima dată acolo, ai grijă să ai GPS-ul pornit, pentru că străduţele sunt foarte mici şi te pot deruta foarte uşor.

Bună dispoziție în Colectiv: ETON MESSY [UK] and others

ETON MESSY a explodat la scara internaţională în 2011 ajutându-se de canalul YouTube, dar puţină lume ştie că în spatele canalului stau doi DJ care au încântat cele mai importante scene de muzică electronică din lume [XOYO, The Nest, Shapes etc.]. Concentrându-se pe găsirea de noi talente pe partea pop a muzicii electronice, a durat puţin până la o infuzie de bass în muzica lor, care să conducă la dezvoltarea canalului într-un adevărat brand al muzicii electronice de calitate.

Bună dispoziție în Colectiv: ETON MESSY [UK] and others

OPENING ACTS:

NOPAME [LIVE]
NOPAME este un proiect care s-a născut în iarna anului 2013 printr-un jam de percuţii pe bază de muzică electronică. Până azi, Nopame a devenit o fuziune între muzica electronică cu ritmuri live tropicale cu influenţe de jazz şi funk cântate în format de mix, suprapusă cu percuţii şi saxofon live.

VICTOR STANCOV este un tânăr DJ şi producător născut şi crescut în Bucureşti. În primii săi ani de studio a dezvoltat o pasiune pentru muzică şi a decis să urmeze o carieră în domeniu. În ultimii ani, a pus muzică alături de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick, Jimpster, Matthias Meyer, Patlac, Alex Niggemann, Milton Jackson, Shur-i-Kan, Roberto Rodriguez, Ben Westbeech, The Rapture, Tanner Ross, Thugfucker, Ian Pooley şi mulţi alţii.

CHARLIE BOY a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, stiluri de muzică şi artişti, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuţii şi drinkuri şi să se mişte aşa cum le dictează undele din monitoarele audio. Charlie apare cu o figura nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puţin techno, ceva disco dar în aceeaşi notă jucauşă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului.

Evenimentul începe la ora 21:00, iar biletul până în ora 00:00 costă 20 lei, ulterior având valoarea de 30 de lei.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.