Blind date cu un film pe 18 Februarie

Asociația Culturală Macondo și Cinema Elvira Popescu pun la cale o nouă seară de Blind date cu un film pe 18 februarie, de la ora 19:00.

Blind date cu un film

Conceptul evenimentului este de natură să ofere cinefililor șansa de a se cunoaște și de a viziona un film surpriză. La final, doi dintre participanți vor câștiga, prin tragere la sorți, o seară aromată cu ceai Ginger Kiss şi prăjituri delicioase la ceainăria La un Ceai.

Despre filmul ce va fi proiectat se cunosc puține detalii: este o producție în limba franceză, care va spune o poveste cu scântei, pasională, duioasă și marcantă.

Prețul unui bilet la Blind date cu un film este de 15 lei, iar pentru studenţi şi posesorii cardului Culture prețul este de 10 lei. Biletele pot fi cumpărate și prin intermediul platformei Eventbook. Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.