“Biloxi Blues” marca U.N.A.T.C. “I.L. Caragiale” este cel mai bun spectacol de teatru văzut de mine vreodată!

La ministagiunea de toamnă a celor de la Opera Prima am avut onoarea să nu mai prind loc pe scaun… aşa că aveam de ales: plec nervos acasă sau stau în picioare…

Şi am stat în picioare două ore întregi la cel mai bun spectacol de teatru pe care l-am văzut vreodată.

M-a uns pe suflet modul în care au jucat actorii. I-au dat mucul lui Tudor Chirilă (care juca în piesa asta prin 2007). Au fost demenţiali, geniali! Clar pot spune că n-am văzut actori mai minunaţi! Poate doar în “Egoistul” lui Radu Beligan… dar timpurile trec, urmează tinerii pe scenă.

Acum urmează să văd (din pură curiozitate) ce diferenţe sunt între filmul “Biloxi Blues” şi piesa de teatru pe care am văzut-o.

Dacă auziţi vreodată că se joacă “Biloxi Blues” cu Corneliu Ulici, Valentin Paraschivu Alin Popa, Liviu Romanescu, Dragoş Dumitru, Daniel Haralambie, Mihajlo Milekonski, Iuliana Călinescu, Ioana Mărcoiu, Anea Opriş şi Kiara Firan în regia lui Mircea Rusu şi a lui Alexandru Jitea… NU EZITAŢI şi NU PIERDEŢI OCAZIA să mergeţi.

PS: Oameni buni, dacă vedeţi vreodată ce-am scris aici… (da, voi, cei mai sus menţionaţi) …să ştiţi că vă admir enorm. :)

Şi trailerul filmului, zic:

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.