Being BAZAAR 2012 – secretele din spatele unei reviste

Pentru pasionaţii de fashion, dar şi pentru cei care şi-ar dori să aibă o viitoare carieră în jurnalismul de modă, design vestimentar sau orice alt domeniu similar, am pregătit un filmuleţ scos de cei de la BAZAAR.

Creat sub forma unui documentar de 20 de minute, Being Bazaar este un surtmetraj ce prezintă succint secretele din spatele industriei modei.

Being BAZAAR 2012 - secretele din spatele unei reviste

Fie că este vorba de prezentările de modă ale colecţiei de toamnă-iarnă 2012/13, fie că sunt redate opiniile celor mai cunoscuţi fashion bloggeri, filmul aduce o privire de ansamblu asupra celor 145 de ani de apariţie a revistei Harper’s BAZAAR.

Being BAZAAR 2012 - secretele din spatele unei reviste

Foarte interesante sunt comentariile celor aleşi să facă parte din proiectul Being BAZAAR, aceştia aducând câteva informaţii despre diferenţa mare între modă şi artă. Printre numele mari care apar în film întâlnim pe Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Christopher Bailey, Kanye West, Karlie Kloss şi Natalia Vodianova.

Being BAZAAR 2012 - secretele din spatele unei reviste

Un lucru cert este acela că Being BAZAAR prezintă într-un mod unic felul în care a fost pregătită revista de septembrie, ediţia din Australia, cel mai important număr din întregul an.

Filmul a avut premiera în Australia, pe data de 3 august, iar două săptămâni mai târziu a fost postat pe MUBI şi poate fi vizionat gratuit.

Vizionează aici filmul Being BAZAAR»

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.