Begin Again/New York Melody (2014)

Un film despre cum să o iei de la capăt într-un oraş mare, precum New York-ul. Nimic nu este mai greu decât să rămâi fără prieteni, dar nimic nu este mai uşor decât să îţi faci unii noi.

New York Melody (2013)

Sinopsis

Filmul urmăreşte în paralel viaţa Gretei (Keira Knightley), o tânără compozitoare şi cântăreaţă, şi viaţa lui Dan (Mark Ruffalo), şeful unei importante case de discuri. Cele două destine ajung să se împletească într-o prietenie foarte frumoasă, în încercarea de resuscitare a vieţii profesionale şi de curăţire a celei personale.

New York Melody (2013)

Despre New York Melody

Atunci când Greta este înşelată de iubitul ei de ani de zile, Dave (Adam Levine), simte că îi cade cerul în cap. Cei doi decid să se despartă, mai ales că Dave începea să devină din ce în ce mai cunoscut ca muzician  şi era mai mult pe drumuri. Rămasă singură,  doar cu un prieten vechi, într-un oraş mare, ea reuşeşte să se ridice încetul cu încetul, găsindu-şi singură producător, casă de discuri şi trupă.

Mi-a plăcut aici că filmul a demonstrat că din suferinţă se nasc cele mai mari hituri, că trebuie să fii mereu cu ochii deschişi pentru oportunităţi şi că trebuie să nu te laşi bătut sau transformat de faimă.

New York Melody este un film despre cum poţi reuşi, chiar dacă inima ţi-e frântă, iar tu nu mai crezi în tine şi în talentul tău.

New York Melody (2013)

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest film a fost faptul că, deşi era cât pe ce să transforme anumite momente în clişee, nu a făcut-o.

New York Melody (2013)

Filmul arată o variantă în care personajul principal reuşeşte să treacă peste cel mai greu moment din viaţa ei. Pentru toţi cei care vor să fie inspiraţi, să vadă ce înseamnă să te descurci într-un oraş mare, pentru iubitorii de muzică şi Adam Levine, recomand să urmărească New York Melody.

Filmul New York Melody pote fi vizionat în cinematografe începând cu 11 iulie, datorită InterComFilm.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.