Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

Deși vara este aproape de final, temperatura din termometre nu începe să scadă pentru a lăsa loc toamnei să își facă simțită prezența. Așadar, băuturile răcoritoare sunt încă la mare căutare.

În ultimele săptămâni am căutat o altă serie de băuturi pe care să le pot combina cu forme de gheață deosebite. De la cuburi de gheață clasice, până la cuburi de gheață cu ness/cafea, sau lapte, am ajuns la combinații deosebite de siropuri și îndulcitori.

 • Formă de gheaţă Pinguin

  Pinguinii sunt forme drăguțe, destul de mici, astfel că poți încerca o combinație concentrată de sirop de diferite tipuri cu apă. Este o alegere care îți va îndulci ziua și care te va ajuta să te bucuri din plin de o zi călduroasă.

  Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

 • Formă de gheaţă Pirat

  Dacă vrei să îți înghețe orice băutură în pahar, Pirații sunt oricând la datorie. Fiind cuburi de gheață destul de mari, am ales varianta clasică. Este suficient un singur Pirat ca să îți transforme băutura răcoritoare într-una gata de savurat.

  Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

 • Formă de gheaţă AK-47

  Cartușul de gloanțe este una dintre cele mai diferite forme de gheață pe care le-am încercat. Este suficient să mergi pe varianta clasică și să îți accesorizezi băutura preferată cu câteva gloanțe de AK-47.

  Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

 • Formă de gheaţă Bombă

  Preferatele mele au fost cuburile de gheață cu ness/cafea. Într-un pahar de lapte rece am adăugat două “bombe”, o lingură de zahăr și m-am bucurat de o băutură răcoritoare gustoasă și energizantă.

  Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

 • Formă de gheaţă Scream

  Varianta Scream a cuburilor de gheață este una destul de mare. Poți face combinații mai puțin concentrate care să nu strice gustul băuturilor preferate.

  Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

 • Formă de gheaţă Steluţă-Baghetă magică

  Pentru formele Steluță/Baghetă magică am încercat mai multe tipuri de cuburi de gheață: ness/cafea, lapte și clasic. Cel mai mult mi-a plăcut ideea de “baghetă”. Mai ales pentru că am ales ce mai mare formă de stea pentru a o umple cu lapte. Astfel că o cafea medie se va combina perfect cu o astfel de cantitate de lapte.

  Băuturi răcoritoare pentru sfârşit de vară

Așa arată ultimele combinații de băuturi răcoritoare pe care le-am încercat la sfârșitul acestei veri. Tu cum ai prepara alte feluri de cuburi de gheață care să te ajute să îți creezi băuturile preferate?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

2 Comentarii

 • Reply 1.September.2014

  Mirea Costa

  Oare nu se pot face forme din acelea si la comanda? Adica sa aiba si formele pe care le vrem noi? :)

  • Reply 2.September.2014

   Corina Niţescu

   Mirea Costa, nu am întâlnit până acum forme de gheață făcute la comandă, dar nu ar fi rău să găsim și așa ceva pe piață.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.