CONCURS: Balul Bobocilor George Coşbuc şi Lauder Reut 2013

Toamna este perioada balurilor de liceu, acel gen de eveniment la care bobocii noului an școlar reușesc să se cunoască mai bine și să lege prietenii. Acest lucru se va întâmpla și cu elevii liceelor George Coșbuc și Lauder Reut pe 28 noiembrie 2013.

Balul Bobocilor George Cosbuc şi Lauder Reut 2013

Locul în care va avea loc evenimentul este Club Bamboo, unul dintre cele mai mari cluburi ale capitalei. Organizatorii promit o petrecere extraordinară, atmosfera urmând a fi întreținută de C.T.C. (Doc & Deliric si Vlad Dobrescu), VAMA şi ROA, de la ora 20:00 şi până în zori.

Vrei să participi la acest bal? Atunci trebuie să ştii că preţul unui bilet este de 40 de lei până pe 28 noiembrie, iar în noaptea balului el va costa 50 lei. Dacă vrei să rezervi o masă, atunci va trebui să suni la acest număr de telefon: 0753.920.022.

Concurs: îţi oferim o invitaţie dublă la Balul Bobocilor

Şi pentru că noi suntem de părere că mai trebuie să ne şi distrăm, am hotărât să vă trimitem la Balul Bobocilor George Coşbuc şi Lauder Reut 2013. Pentru a intra în concurs trebuie să ne scrii O întâmplare amuzantă petrecută la Balul Bobocilor.

Dacă eşti boboc şi vrei să mergi la acest Bal, nu trebuie decât să dai dovadă de creativitate şi să creezi cea mai haioasă poveste. Vrem să râdem când citim comentariul tău. Dacă, însă, nu eşti boboc, înseamnă că ai experienţa balurilor şi poţi spune o poveste reală, dar la fel de amuzantă. Mizăm de păţaniile prin care liceeni trec la Balul Bobocilor.

Condiţiile de participare sunt următoarele: Trebuie să îţi laşi date clare de contact (prenume, nume şi adresă de email), să răspunzi strict la întrebarea noastră, să nu laşi mai multe comentarii şi să ne scrii pâna miercuri, 27 noiembrie, ora 23:30.

Câştigătorul va fi ales de către redactorii AmDoar18Ani.ro pe baza creativităţii şi a comicului cu care s-a abordat subiectul. Acesta va fi contactat prin email pe data de 28 noiembrie, iar după confirmare va fi afişat şi pe site. El va putea lua apoi legătura cu organizatorii şi va putea intra în posesia invitaţiei duble.

Ne rezervăm dreptul de a nu păstra în competiţie comentariile care nu se încadrează în tema concursului, care sunt postate după data de încheiere a înscrierii, precum şi cele care nu au datele de contact valide.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 24.November.2013

    Constantinescu Robert

    Imi aduc aminte ca eram in clasa a 6-a si eu am fost la balul bobocilor ca prezentator si in acelasi timp a trebuit sa si cant iar organizatori mi-au dat sa fac un dans pe Michael Jackson – Beat It si aveam la dispozitie 1 saptamana.Eu am facut dansul cat am putut de bine iar cand am ajuns la liceu sa repetam cu totii a venit si randul meu sa le arat dansul.Am dansat iar la un moment dat m-am incurcat iar organizatorii uitandu-se la mine au vazut pe langa 3 mopuri , le-au luat si au inceput sa ma alerge prin tot liceul cu mopul si imi aduc aminte ca m-am dus pe la badigard si acesta era imbracat in negru si eu la fel si in loc sa dea in mine au dat in el . Pot spune ca a fost o amintire foarte haioasa de atunci si o sa mi-o aduc aminte mereu

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.