Avem un meci inedit la Cupa 1 2014

Ediţia actuală Cupa 1 se apropie de final, nu înainte de a-i provoca la o competiție inedită pe coordonatorii campionilor şi organizatorii evenimentului. Astăzi, 4 iunie 2014, pentru prima dată în istoria Cupa 1, două echipe de seniori își vor disputa supremația: Echipa Profesorilor Cupa 1 vs Echipa Primăriei Sectorului 1. Meciul de fotbal va avea loc începând cu ora 19:30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, iar suporterii sunt bineveniți.

Vizual Cupa 1-2014

Membrii celor două echipe vor fi încurajați de primarul Andrei Chiliman, precum și de patru glorii ale fotbalului românesc: Rică Răducanu, Ion Goanță, Vasile Caciureac și Marian Rada.

Tot astăzi, începând cu ora 18:30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, se va disputa un alt meci de neuitat, care reunește cele două “tabere” cu un rol extrem de important în ghidarea copiilor către sport: Profesori vs Părinţi.

Între timp, se desfășoară ultimele competiții sportive care vor decide câștigătorii acestei ediții Cupa 1. O parte dintre finale a avut deja loc, rezultatele complete fiind disponibile pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1.

O altă componentă importantă a proiectului constă în organizarea unor meciuri amicale între Campionii Cupei 1 din acest an și elevii claselor cu profil sportiv din Sectorul 1, câștigătorii beneficiind de testare la Institutul Național de Cercetare pentru Sport.

Ca în fiecare an, Cupa 1 va răsplăti performanța și ambiția câștigătorilor într-o festivitate demnă de marii campioni, care va avea loc pe 11 iunie, oferind elevilor și profesorilor un spectacol dinamic cu momente artistice, surprize și concursuri.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.