Au început înscrierile pentru ediţia RIUF 2017

În perioada 18-19 martie, București găzduiește la Sala Palatului cea de-a XX-a ediție RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei.

RIUF 2017 aduce în România peste 100 de universități și instituții educaționale unice, oferind ocazia vizitatorilor să interacționeze cu reprezentanții celor mai importante universități din lume. Putem afla mai multe informații despre programele de studiu, bursele, sursele de finanțare și oportunitățile pe care tinerii le pot accesa în țară sau în străinătate.

Vizitatorii vor putea interacționa cu reprezentanți din 15 țări, printre care și Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Franța, Elveția, Germania sau România. Vor fi oferite mai multe informații despre programele de studiu dorite și despre oportunitățile pe care universităţile din fiecare țară le oferă.

Universitățile prezente la târg pun la dispoziția vizitatorilor peste 7.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat, din domenii precum IT&Computer Science, management, business și economie, antreprenoriat, marketing, PR, drept, inginerie, medicină, drept, fizică și matematică, design sau arte.

Reprezentanții a peste 45 de universități din Marea Britanie vor fi prezenţi la RIUF, printre care și University of Bristol, University of Sheffield, University of Birmingham, University of Kent, City University London, University of Sussex, The University of Northampton sau University of Greenwich.

Pe toată durata evenimentului RIUF, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la Conferința RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu peste 45 de invitați de renume din diferite domenii de activitate din România, printre care și Dragoș Bucurenci, Cornel Ilie (Vunk) sau Matei Dima (BRomania).

Ediția RIUF din București este completată de noi ediții în Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalentă și în Brașov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

Înscrierile se pot face pe www.riuf.ro.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.