ArsHistorica dă startul la primăvară!

ArsHistorica, revista studenţilor şi masteranzilor Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir”, vă invită să participaţi la un moment de muzică şi istorie pe data de 3 Martie 2011 începând cu ora 10, în Facultatea de Istorie a universităţii de pe Splaiul Unirii nr. 176, sala 135.

Revista depăşeşte graniţele unei publicaţii, care scrie articole ştiinţifice pentru publicul interesat, acordând de asemenea o mare importanţă formării şi responsabilizării sociale a elevilor de liceu prin intermediul diferitor evenimente, acţiuni şi concursuri. Clubul Historiae Amicii, un produs ArsHistorica special creat pentru elevii de liceu, işi propune să îi antreneze pe aceştia în a scrie articole cu tematică istorică şi să organizeze diferite evenimente cu şi pentru elevi.

ArsHistorica vă aşteaptă joi, 3 Martie 2011 să îi ascultaţi pe domnii profesori Liliana Trofin, Radu Urloiu si Ştefan Olteanu, şi Cercul de Artă şi Cultura “Talente împlinite” a liceului de muzică George Enescu.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.