ArCa LuI nOe susține Săptămâna Europeană de Acțiune Împotriva Rasismului

Eșuații
Duminică, 27 martie 2011, de la orele 19:00, în Club A (str. Blănari, nr. 14), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” în colaborare cu ARCA – Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi anunţă spectacolul de teatru „EŞUAŢII” ce are menirea de a face dreptate în rândul celor neînţeleşi, marginalizaţi sau în termeni populari « nebuni ». Acest eveniment marchează sfârşitul Săptămânii Europene de Acţiune Împotriva Rasismului (21 – 27 martie 2011).

„EŞUAŢII”, tragi – comedie de Carmen Cristiana Petrescu, în regia lui Alexandru Robert Nagy aduce în faţa publicului nişte nebuni frumoşi. Unii vor provoca silă, alţii controverse la nivelul constiinţei, alţii vor cerşi milă şi compasiune. Nici unul, însă, nu-şi va trăda credinţa. Ei vor refuza să fie pervertiţi şi manipulaţi pentru că sunt doar nişte bieţi, sărmani… eşuaţi.

Spectacolul „EŞUAŢII”, o productie G.I.T. “ArCa LuI nOe” Bucuresti, este prima parte dintr-o trilogie contemporană şi reprezintă un model justiţiar, prin insăşi tema abordată.

Din distribuţie fac parte:

Sabina Achim
Danile Ionescu
Victor Ţăpeanu
Adriana Bebu
Ana Maria Florica
Victor Alexandru Tunsu
Nicholas Caţianis

Pretul unui bilet la acest spectacol este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin SMS la numarul 0740.134.163. Rezervarile se anuleaza daca nu sunt ridicate cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului.

21 Martie a fost declarată Ziua Internaţională pentru Eliminarea tuturor formelor de Discriminare Rasistă de Consiliul General al Naţiunilor Unite ca urmare a asasinărilor a 70 de demonstranţi anti-apartheid în Sharpeville, Africa de Sud, în 1960.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.