Anul acesta îţi poţi scrie urările pentru cei dragi direct pe cer

Odată cu sosirea Sărbătorilor de iarnă şi a febrei în care intră lumea pentru a cumpăra cadouri, apar şi problemele: “Eu ce îi cumpăr anul acesta?” sau “Cum îl/o fac să se simtă special/ă?”.

Anul acesta îţi poţi scrie urările pentru cei dragi direct pe cer

Fiecare din noi îşi doreşte să îl facă pe cel de lângă să se simtă important în această perioadă, să simtă că este iubit şi să ştie că cineva s-a gândit la el. Şi chiar dacă eşti norocos să fi găsit acel dar care îi va înfrumuseţa ziua, sigur nu va mai fi la fel de valoros dacă nu va fi insoţit de o urare bine aleasă.

Pentru mulţi dintre noi cuvintele speciale înseamnă foarte mult şi ne demonstrează de fiecare dată că cel care ni le-a aşternut pe hârtie, pe o pagină digitală a unui email, sau… chiar pe cer, s-a gândit la noi.

În perioada de iarnă Orange vine în ajutorul nostru şi ne oferă posibilitatea de a aşterne cele mai frumoase gânduri pe cer.

După ce intri pe ScriePeCer.ro şi laşi acolo mesajul tău, cel drag va primi o notificare şi apoi va putea citi cu ajutorul smartphone-ului ceea ce i-ai urat. Ce poţi să îţi doreşti mai mult decât să ai o bucăţică de cer numai a ta pentru a-i scrie lui/ei?

Cum faci asta mai exact?

Simplu! Scrii un mesaj drăguţ, apoi intri şi îl poziţionezi pe harta ScriePeCer fix unde vrei să-l vadă persoana căreia vrei să-l adresezi. Poţi să-i setezi chiar şi orientarea mesajului, pentru ca acesta să fie văzut intr-un anumit unghi. Prin intermediul ScriePeCer.ro, un email în care vor fi incluse coordonatele va fi trimit către persoana la care te-ai gândit.

Cel/cea care a primit mesajul trebuie să folosească un smartphone cu cameră şi GPS, compatibil cu una din platformele Android/iOS pe care să instaleze aplicaţia Layar şi în cadrul acesteia “layer-ul” numit scriepecer.ro. Cel/cea care a primit mesajului trebuie să meargă în locul indicat şi poate vedea mesajul scris chiar “pe cer”, pe ecranul telefonului. (Aplicaţia funcţionează pe orice Android/iOS cu GPS, indiferent de operator.)

Chiar dacă nu te afli în faţa unui calculator, tu poţi lăsa un mesaj pe cer pentru cel drag. Cum aşa? Site-ul ScriePeCer.ro poate fi accesat chiar de pe mobil.

Dacă mesajul tău nu a fost aprobat instant, nu te speria! Fiecare mesaj trece prin faţa unui operator, astfel că poate dura chiar câteva ore până va fi lansat pe cer. În cazul în care nu ai răbdare, poţi alege un mesaj predefinit sau un obiect 3D, acestea fiind aprobate instant.

Aplicaţia Layar se poate downloada prin intermediul a două market-uri: Android sau iTunes. Sau poţi folosi direct codul QR pentru Android sau iTunes.Ideea este una genială şi îi scuteşte pe mulţi de momentele de panică pe care le au în fiecare an: “Ce felicitări drăguţe găsim anul ăsta?”. Tot ce ai nevoie este o serie de idei şi multă imaginaţie pentru a găsi locuri inedite în care să laşi mesaje celor dragi.

Eu una, am lăsat un mesaj pe cer pentru toţi cititorii. Fiecare din voi îl poate descoperi deasupra patinoarului din Cişmigiu. În cazul în care îl vezi sus pe cer, scrie-mi un mesaj şi spune-mi că l-ai văzut.

Iată şi o scurtă prezentare a aplicaţiei:

Scrie şi tu pe cer pentru cineva drag, arătându-i astfel cât de mult reprezintă el pentru tine.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.