Anotimpul rece îşi face simţită prezenţa şi în garderobă

Cu toatele ne schimbăm garderoba şi vrem să fim în tendinţe atunci când un nou sezon bate la uşă. Cum în fiecare an designerii vin cu idei noi şi cu propuneri noi pentru cei care pun preţ pe bun-gust şi frumuseţe, fiecare caută să achiziţioneze cele mai reprezentative item-uri ale momentului.

Anotimpul rece îşi face simţit prezenţa şi în garderobă

Ei bine, şi eu mă număr printre cei care apreciază aspectul plăcut al lucrurilor. Şi tocmai de aceea aş veni cu nişte recomandări pentru cele care s-au săturat să vadă invazia UGG-urilor în oraş şi vor să vină cu un refresh.

Voi crea o listă simplă care cuprinde încălţările IN din acest sezon (2012-2013). Vorbim de piele întoarsă, ţinte, culori tari: turcoaz şi mov, dar şi clasicele negru şi kaki. Blana este şi ea în topul preferinţelor, aşa că nu ezitaţi să o cumpăraţi.

 • Ghete purple cu şiret
  Cu un design inspirat din moda masculină, aceste ghete trebuie să facă parte din garderoba ta. Mai ales pentru culoarea mov care îţi va scoate în evidenţă feminitatea.
 • Bocanci Camel cu blăniţă
  Bocancii sunt alegerea inspirată pentru o zi în care trebuie să alergi dintr-un loc în altul. De la şcoală, la meditaţii şi la antrenamente. Sunt comode, călduroase şi au un detaliu din tricot foarte şic.

  Bocanci Camel cu blăniţă

 • Bocanci cu blăniţă Ignatus
  Şi o altă variantă, puţin mai cuminte, dar care nu îşi pierde farmecul de fel! Foarte comozi, ţin de cald şi te poartă prin cele mai neaşteptate locuri.

  Bocanci cu blăniţă Ignatius

 • Ghete negre Patsy
  Aceste ghetele cu blăniţă te vor încălzi atunci când ieşi toamna la plimbări lungi prin oraş. Simpatice, ele îţi vor da un aer jucăuş.Ghete negre Patsy
 • Botine turcoaz cu platformă
  Pentru cele care pun preţ pe eleganţă şi vor să fie la înălţime, am venit cu o propunere de botine cu platformă. Sunt destul de comode şi te vor ţine departe de stropii de ploaie. Culoarea electrizantă te va binedispune în zilele întunecate de toamnă.Botine turcoaz cu platformă
 • Cizme kaki accesorizate
  Cu un design elegant, dar totodată simplu, aceste cizme au doza perfectă de wow. Accesoriile cu lanţuri şi ţitne sunt mai mult decât în trend anul acesta.Cizme kaki accesorizate
 • Cizme negre clasice
  Nici clasicul nu este de evitat. Aceste cizme negre au un design armonios şi se disting prin bun-gust. Se potrivesc la orice ţinută. Merită să le cumperi şi tu.Cizme negre clasice

Pregătite pentru toate buzunarele, aceste ghetuţe, botine şi cizme vor atrage privirile tuturor şi îţi vor fi alături în lunile reci ale anului.

Acum, sigur ţi-am răspuns la întrebarea “Ce încălţări se poartă toamna asta?”.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.