Anna Karenina revine în viaţa mea

În vară propuneam lecturarea unui roman celebru: Anna Karenina – Lev Tolstoi. Mă gândeam atunci că o să fie o plăcere pentru fiecare dintre noi să descopere două iubiri ce se desfăşoară paralel, frământări sufleteşti puternice şi creionări ale unor personaje care au marcat istoria literaturii.

Anna Karenina revine în viaţa mea

Mi-a plăcut foarte mult acest volum şi am citit foarte multe referinţe după terminarea cărţii. Am făcut comparaţii între carte şi film, între volumul citit şi alte recenzii descoperite pe internet şi pot spune că am rămas interesată de acest personaj feminin celebru.

La câteva luni distanţă de la cercetări am rămas uimită să văd că Anna Karenina se reîntoarce în viaţa mea. De această dată nu sub forma unei pelicule sau prinsă între filele unei cărţi vechi, ci într-o manieră care mă face să o îndrăgesc la fel de tare.

Cum printre pasiunile mele se numără şi creaţiile vestimentare, bijuteriile, bunul gust observat în crearea unor ţinute şi atenţia pe care designerii o poartă în realizarea detaliilor care să dea viaţă unor costume, am rămas uimită să văd că o linie de bijuterii poartă numele Annei Karenina.

Aşadar, Meli Melo Paris a îmbinat tendinţele din acest sezon şi a dat naştere unei colecţii care se bazează pe opulenţă, eleganţă, detalii supradimensionate şi elemente inspirate din folclor. Cuvântul cheie al colecţiei este, aşa cum ţi-ai dat seama, motivul rusesc. Precum era de aşteptat, accesoriile puse la dispoziţie de Meli Melo prezintă o combinaţie a motivelor florale, a broderiilor şi a blănii.

Aşa cum sugera şi stilistul Meli Melo, mare parte a accesoriilor sunt numai bune de purtat în perioada petrecerilor care se apropie cu paşi repezi. Dar, tind să cred că o parte din aceste inele, brăţări şi coliere pot fi purtate şi zi de zi la şcoală.

Cum mare parte din liceeni sunt obligaţi să poarte cămăşi albe în timpul orelor de curs, am ales câteva accesorii care să pună în valoare uniformele şcolare.

Bineînţeles, fiind vorba doar de accesorii care să iasă în evidenţă, recomand folosirea unei singure piese, altfel sigur vei fi remarcată într-un mod… negativ.

 • Broşă Brown Oval Stone

  Broşă Brown Oval Stone

 • Colier Metallic Style

  Colier Metallic Style

 • Inel Perfect Oversized

  Inel Perfect Oversized

 • Brăţară Oversized Metallic Rose

  Brăţară Oversized Metallic Rose

 • Cercei Wood&Metal

  Cercei Wood&Metal

 • Tu ce ai alege să porţi din accesoriile noii colecţii Meli Melo Paris?

  Distribuie:

  Corina Niţescu

  Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

  Spune-ne părerea ta

  Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
  Îţi mulţumim pentru înţelegere.