Am lansat penultima listă a Provocării de vară

Suntem aproape la sfârşitul verii şi odată cu trecerea vacanţei, se apropie şi finalul Provocării de vară. După ce am prezentat trei liste de cărţi propuse, a venit momentul să lansăm şi peunltima colecţie de volume.

Să sperăm că începerea toamnei nu va afecta într-un mod negativ lectura noastră şi că, deşi ne pregătim de începerea unui nou an şcolar, să mai avem vreme să citim o serie interesantă de cărţi. De data aceasta am ales mai multe poveşti de dragoste care sper să vă placă şi vouă.

Aşa că până în septembrie aveţi o sumedenie de întâmplări interesante de citit. Dar nu uitaţi că mai aveţi o ultimă şansă de a vă vedea volumul preferat înscris în lista finală a Provocării de vară ce va fi publicată pe 10 septembrie. Înscrieţi-vă romanul favorit aici. Primele cinci cele mai votate titluri vor fi incluse în colecţia lunii septembrie.

A patra listă a Provocării de vară arată astfel:

Ca să vedem cine este cel care a lecturat un număr cât mai mare de romane, la sfârşitul lunii septembrie vom publica un quizz cu întrebări capcane din cele câteva cărţi alese. Aşa se va demonstra câte volume a reuşit fiecare să citească în vacanţa de vară.

Dacă vreţi să primiţi update-urile noastre legate de Provocare, introduceţi-vă datele aici şi vă vom ţine la curent cu ultimele informaţii.

Lectură plăcută!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

2 Comentarii

 • Reply 20.August.2012

  claudia

  Am citi “De veghe in lanul de secara”… “Cea mai frumoasa carte din lume” si Panza de paianjen”….

  Toate merita citite… de restul nu am bani ca le-as cumpara.

  Imi doresc sa lecturez “Chemarea ingerului”… poate o primesc cu imprumut de pe la cineva.. :)

  Spor la citit… :)

  • Reply 21.August.2012

   Corina Niţescu

   Poate se oferă cineva să facă schimburi aici. Ar fi un început bun. :D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.