Am fost la Flash Mob “Pro Teo Peter”

Am fost, asa cum am promis, la Flash Mob “Pro Teo Peter”.

Am fost la Flash Mob Pro Teo Peter

De la distanta am crezut ca deja il arestasera pe Farcas si ca-i luasera zeci de autografe lui Cabral pentru ca era plin, dar plin de jandarmi. Cand i-am recunoscut pe vinovati, se odihneau ca niste mosi pe niste bancute. Dupa prezentari indelungate si: “Aaaaaa, tu esti … ?!”, “Da!!!”, “Pai eu te citesc!” si alte chestii a venit un tip cu o casca in ureche si a zis:

“Voi sunteti aia cu … si eu cand dau drumul la camere? Aveti de gand sa mai faceti chestia asta?” – fara sa se prezinte, corespondentul Antenei 1 ne-a luat pe sus ca el da drumul la camere si ca trecuse ora 16. Pai HUA, ca la ora 16:15 e flash mob-ul.


Cand ceasul batu de 16:15, lumea a inceput sa se indrepte spre fantana si au inceput sa se dezbrace… nu, nu reciproc. In urmatoarea secunda am inghetat cu totii si diversi au inceput a ne poza si a ne filma cu nerusinare.

Cele 5 minute de glorie au fost ciudate. Ne-a cuprins un sentiment foarte ciudat cand am fost “inghetati”. Nu mai auzeam nimic inafara de apa din fantana. Lumea se oprea, ne facea poze… Un nenea a inceput sa vorbeasca cu Cabral.

Adevarul este ca a fost foarte multa presa. Ziare, radiouri, televiziuni (Prima, Antena, Realitatea, National, B1), plin, plin, plin de reporteri. Erau mai multi ca noi de fapt.

Au fost: Alin, Vietnam, Beniamin, Adrian, Cabral, Bogdan, Neuronu, Octav si altii.

Si un film:

Distribuie:

6 Comentarii

 • Reply 3.April.2008

  Zeffy

  de v-ar fi auzit cine trebuia sa auda

 • Reply 4.April.2008

  matei

  A auzit presa – ceea ce e bine, a auzit poporu – ceea ce iar e bine. In concluzie a fost un succes ;)

 • Reply 5.April.2008

  Adramelech

  Voi chiar credeti ca americanii vor face ceva? Va amagiti singuri si va pierdeti timpul.

 • Reply 7.April.2008

  Mihai

  Si… Ce a vrut sa spuna flash mobul ?

 • Reply 4.September.2008

  franconero

  America este tara tuturor posiblitatilor. PUNCT.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.