Alice in Wonderland (2010)

Alice in Wonderland (2010)Da, l-am văzut! L-am văzut şi mă laud. L-am văzut în avanpriemeră şi 3D în AFI Cotroceni!

Mi mi-a plăcut mult Sweeney Todd pe de-o parte, dar nu mi-a plăcut deloc pe de altă parte. Tim Burton e un tip “complicat”. Dar cu toate aceste Alice in Wonderland pot spune că-i un film reuşit. Un film la care m-am uitat şi am fost atent deşi în jurul meu erau sute de oameni ce mâncau ca porcii floricele – şi asta pentru mine este un record: de obicei când se mănâncă pe lângă mine la cinema mi se duce tot cheful de văzut filme.

Povestea lui Alice presupun că o ştie toată lumea: o fetiţă drăgălaşă, o gaură-n pământ, vise devenite realitate şi două regine.

Modul în care Tim Burton expune povestea este absolut genial. Sau… eu am văzut doar varianta 3D, deci nu mă pot pronunţa şi despre cealaltă. Oricum… două lucruri au făcut acest film un film bun: personajele – foarte foarte bine făcute – mi-au placut foarte mult (favorita mea era pisica) şi efectele marca Tim Burton.

PS: Şi nu, filmul nu este atât de creepy precum m-am aşteptat. Nu se compară cu Sweeney Todd. E doar o scena cu un ochi scos şi atât. :)

PS2: Ochelarii 3D pot fi enervanţi.

Deci da, vă sugerez să mergeţi să vedeţi filmul. E bun.

Distribuie:

11 Comentarii

 • Reply 3.March.2010

  mFlorin

  Deci e prea tare trailerul. Deabia aştept să-l văd :x

 • Reply 4.March.2010

  Axel

  O sa mergem si noi duminica. :D
  Ma bucur ca, din ce spui, nu doar pare interesant, ci si este.

  • Reply 4.March.2010

   Ariel

   e un film “special” dupa parerea mea.

 • Reply 10.March.2010

  Horia

  Eu am fost tot acolo să văd Alice. Şi am plecat foaaaarte dezamăgit… tocmai văzusem desenele lui Walt Disney cu o seară înainte ca să îmi reamintesc ce se întâmplase, ţinând seama că filmul se vrea a fi o continuare.

  Povestea mi s-a părut cam seacă, lipsită de inspiraţie şi nu mai are niciun farmec filmul când îţi spune aproape de la început cum se va termina; iar sfârşitul a fost chiar urât! Nu mi-a plăcut din punctul ăsta de vedere şi parcă nici actorii nu au fost în forma lor maximă.

  Mi-au plăcut în schimb efectele speciale şi grafica, în special arhitectura castelelor.

  Nota mea: 6 din 10.

  • Reply 10.March.2010

   Ariel

   Îţi dau dreptate cu partea în care-ţi spune încă de la început cum se va termina filmul.

 • Reply 18.March.2010

  Andra

  da, am auzit ca a fost lansat in cinema… eu ma duc de ziua mea:d sper sa fie tare! Am vazut trailerul in 3d. Pisica e mortala:))

  • Reply 18.March.2010

   Ariel

   pisica, intr-adevar, e cam cea mai tare din film. :D

 • Reply 23.March.2010

  Prometeu

  foarte foarte fain,l-am vazut si un weekendul asta,mi-a placut mult si m-a detasat asa un pic..m-a dus cu gandul la alta lume.culorile frumoase,imaginile simpatice,povestea draguta si..pisica..(seamana fooaarte mult cu tata cand zambeste) a facut tot deliciul:))merita!

 • Reply 25.March.2010

  Ronnie

  de fapt ar trebui sa se numeasca “After Alice in Wonderland” (Tim Burton’s vision) … si totusi mi-a placut, foarte colorat, detaliat dar nu in modul ostentativ (vezi Avatar), decoruri foarte bine alese, J. Depp egal cu sine insusi … a si sa nu uit: de obicei in povesti stii de la inceput cam cum se termina ;)

 • Reply 25.March.2010

  DarkJade

  Mie una mi-a placut, desigur a simtit un pic nostalgia elementelor pur burtoniene si gothice. Nu ma asteptam la raurile de sange din Sweeney Todd, dar mi-ar fi placut sa treaca un pic de granita basm.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.