Aleg tricouri cool indiferent de anotimp

Deşi sunt născută toamna, nu pot să zic că sunt aşa mare fan al anotimpului rece. Cel puţin nu din punct de vedere vestimentar; de când au scăzut temperaturile, prefer să rămân tot la garderoba de vară. Aşa am mult mai multe variante de ţinute cu ajutorul cărora mă pot exprima şi pe care le pot schimba în funcţie de ocazie.

img_1884-2

Adesea merg pe ideea de layering atunci când vine toama, tocmai de aceea încep de la o piesă de bază şi apoi adaug peste câteva straturi de pulovere subţiri. Chiar dacă îmi plac super mult tricourile, prefer să nu îngheţ de frig şi inventez tot felul de combinaţii cu jachete, fuste, pantaloni şi dresuri.

Cred că tricourile pot răspunde foarte uşor tuturor nevoilor:

  • Când eşti într-o încăpere încălzită (la şcoală, la mall, la cinema etc.), poţi foarte uşor să rămâi în tricou. Şi dacă mai are şi un print drăguţ, cu atât mai bine. Nu trebuie să transpiri de cald cu puloverul de lână într-o încăpere în care sunt cu mult peste 20 de grade.

Processed with VSCO with hb1 preset

  • Dacă trebuie să dai o fugă până la magazin, să stai pentru câteva minute afară, o vestă sau o jachetă îţi poate ţine de cald şi astfel nu trebuie să renunţi la tricoul preferat doar pentru că e frig afară.

Processed with VSCO with hb1 preset

De ce îmi plac tricourile chiar şi în sezonul rece?

  • Cred că cea mai mare parte din garderoba cuiva este ocupată de tricouri. Aşadar, ai de unde alege când vine vorba de crearea unei ţinute.
  • Tricourile sunt foarte diferite ca design. Astfel că poţi opta între un tricou cu un super imprimeu, ca cel creat de TEX special pentru Festigal şi pe care îl poţi găsi doar la Carrefour, sau poţi merge pe o variantă uni, care se poate asorta cu orice altă piesă vestimentară.
  • Dacă îţi plac tricourile cu imprimeuri, cu ajutorul lor îţi poţi exprima mood-ul pe care îl ai.
  • Când atmosfera de afară e apăsătoare (plouă, e frig şi bate vântul), un print drăguţ îţi înveseleşte puţin starea de spirit.
  • În sezonul rece găseşti cele mai bune preţuri, aşa că îţi poţi mări stocul de tricouri.

Eu trebuie să recunosc că am fost fascinată de tricourile lansate de marca TEX (care se găseşte exclusiv la Carrefour) pentru promovarea spectacolului Festigal. Am descoperit o mulţime de ilustraţii cool, create de artistul brazilian Claudio Souza Pinto special pentru această ocazie, şi am ales tricourile perfecte pentru participarea la acest eveniment.

Nu mi-a fost greu să accept provocarea de a mă îmbrăca cu haine de Festigal şi am pornit în căutarea de design-uri cool, care să mă ajute să îmi exprim personalitatea. Printre favoritele mele au fost:

De data asta am ales doar două, dar ştiu că restul tricourilor se pot găsi în magazinele Carrefour, în galeria dedicată produselor Festigal. Preţul este unul bun, raportat la calitatea produsului. Pentru 35 de lei poţi pleca acasă cu un tricou care are un imprimeu super colorat şi super drăguţ.

abc

Măsurile sunt cele standard (S, M, L, XL, XXL) şi pot fi găsite în două sau chiar trei variante de culoare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult modelul tricourilor pentru femei. Foarte finuţ, se poate adapta unor ţinute diverse.

fuste

După ce am ales modelele preferate, am început să scot diferite haine din dulap, să văd cu care se potrivesc cel mai bine. Şi am descoperit că sunt super versatile şi le pot combina în multe feluri.

pantaloni

Încă un motiv să nu renunţ la obiceiul meu, acela de a purta tricouri cool indiferent de ce arată mercurul din termometre!

Tu ce tricouri porţi în sezonul rece?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.