AIESEC face noi recrutări în Octombrie

Într-o societate care își pierde deseori direcția, agenții unei schimbări pozitive capătă un rol nemăsurabil. Cei care dețin această putere extraordinară sunt chiar tinerii: cei fără frică, cei cu dorința de a crește armonios, de a-și dezvolta abilitățile de lider și de a fi cei care influențează viitorul lumii în care trăiesc.

AIESEC face noi recrutări în Octombrie

AIESEC facilitează toate aceste schimbări relevante. Prezent în peste 126 de țări și teritorii, are ca principal scop participarea activă în crearea unei stări de pace mondială, prin investiția sa constantă în oameni, care pot astfel să își atingă potențialul maxim. Studenții au, așadar, acces la o comunitate internațională, în cadrul căreia își dezvoltă abilități esențiale de lider, având posibilitatea de a aduce un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte.

Până pe data de 12 octombrie, ai posibilitatea de a deveni parte dintr-o organizație unde te poți dezvolta atât personal cât și profesional, într-un mediu plin de provocări menite să îți ofere noi perspective. Ai acces la conferințe naționale și internaționale, contact cu mediul de afaceri actual și susținerea unei rețele excepționale de alumni.

Ai acces la instrumente care să te ajute să înveţi ce presupun domenii precum HR, Finanțe, Marketing, Vânzări sau Project Management. Tu vino cu voia bună și dorința de a crește alături de noi.

Dacă vrei să afli mai multe despre AIESEC, poţi găsi câţiva reprezentaţi în ASE (în perioada 3 și 12 octombrie) și în SNSPA (între 5 și 12 octombrie). Pe data de 6 octombrie, începând cu ora 20:00, pe Strada Frumoasă 31, la etajul 3, se deschid porțile sediului AIESEC în cadrul evenimentului Noaptea ONG-urilor Studențești.

Poţi aplica până pe 12 octombrie pe site și ai şansa de a primi toate instrumentele ca tu să îți atingi potențialul!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.