Ai un interviu important? Noi îţi spunem cum să te machiezi!

Ai un interviu important? Noi îţi spunem cum să te machiezi!

Am început în urmă cu aproape o lună un proiect alături de cei de la SLA Paris şi Beauty Make-Up Artistry.

Ne-am dorit să venim în ajutorul fetelor care doresc să îşi sublinieze frumuseţea naturală şi cu ajutorul unor produse bio, care să îngrijească cu delicateţe tenul şi care să nu aibă efecte negative asupra sănătăţii. De altfel, am vrut să propunem o serie de machiaje pentru evenimentele importante din viaţa noastră, astfel încât să ne putem adapata la evenimentul la care mergem, subliniind cu delicateţe însuşirile deosebite ale feţei noastre.

De această dată, având programat un interviu, m-am gândit că ar fi interesant să văd ce fel de machiaj ne-ar recomanda Andreea. Şi… iată ce a ieşit!

Ai un interviu important? Noi îţi spunem cum să te machiezi!

Ce paşi am urmat?

  • Ca şi data trecută, am aplicat o Bază de machiaj care este foarte lejeră şi care hidratează tenul, pregătindu-l pentru aplicarea produselor de make-up.
  • Am aplicat apoi un Fond de ten cu acoperire naturală şi l-am întins iniţial cu o pensulă, după care am folosit buricele degetelor pentru a-i da un aspect natural.
  • Anticearcănul cu acoperire perfectă ne-a ajutat şi de această dată. Pe pleoapa superioară am aplicat o nuanţă mai deschisă, iar pe cea inferioară, una uşor mai închisă, toate acestea pentru ca ochiul să aibă un aspect natural.
  • După ce am aplicat şi Pudra de orez pentru fixare şi matifiere am trecut la aplicarea unui Eyeliner de culoare neagră. Accentuează cu siguraţă ochii şi te ajută să ai acea privire pătrunzătoare care îl va face pe intervievator să fie hipnotizat.
  • În colţul exterior al ochiului am format o umbră cu ajutorul unui Fard de pleoape într-o culoare maro, iar din centru spre interiorul ochiului a fost aleasă o culoare de Fard de pleoape bej.
  • În continuare partea ochilor a fost accentuată tot cu ajutorului unui Eyeliner negru. De această dată a fost folosit pentru a sublinia pleoapa inferioară, unde a fost trasată o linie chiar la baza genelor.
  • Cu ajutorul unui cleşte am întors şi genele, şi apoi am ales pentru a le evidenţia o Mascara de culoare neagră.
  • Make-up a fost finalizat cu hidratarea buzelor, alegerea unui Gloss de culoare trandafirie şi cu aplicarea unui Blush cât mai natural.

Şedinţa de make-up în imagini

După ce am fost pregătită, am mai stat puţin de vorbă cu fetele, mi-am luat bicicleta şi am fugit la interviu. Odată ajunsă la locul de întâlnire, mi-am luat inima-n dinţi, am stat să mă gândesc la ceea ce aveam să îi prezint intervievatorului şi am intrat în sala de aşteptare.

Important a fost că mă simţeam bine în pielea mea, aveam un aspect îngrijit, dar nu un machiaj exagerat şi asta a fost un plus pentru mine. Este bine ca atunci când mergi la un interviu, fie el pentru un job sau un internship, să ai un aspect plăcut, care să te pună în valoare şi să spună despre tine că eşti o persoană drăguţă, agreabilă şi sigură pe sine.

Cine a realizat machiajul?

Andreea Rădoi ne-a ajutat şi de această dată cu make-up-ul. Cu ce se ocupă ea? Predă arta machiajului la Beauty Make-up Artistry. De ce este bună în ceea ce face? Păi, a absolvit London School of Beauty and Make-up, după care a lucrat pentru Dior, în acelaşi oraş. Nu-i aşa că genială?

Andreea Rădoi, Adina Antonie, Corina Niţescu

Andreea Rădoi (Beauty Make-up Artistry), Adina Antonie (SLA Paris România), Corina Niţescu (AmDoar18Ani.ro)

Dacă vreţi să îi puneţi întrbări legate de idei de machiaj, sau să îi cereţi sfaturi pentru make-up sau pentru alegerea perfectă a produselor de beauty, nu ezitaţi să ne scrieţi mai jos comentarii, iar noi vom reveni cu răspunsurile primite de la ea.

Mai multe detalii despre produsele SLA Paris folosite la şedinţa de make-up puteţi descoperi aici.

Foto: Dorothea Kettler

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.