Ai mâncat vreodată vreo umbrelă?

Când eram mic mă uitam la Tom şi Jerry şi una dintre multele faze care mi-au rămas în cap este cu Tom care înghite o umbrelă care, mai apoi, se şi deschide înăuntrul său.

Conform unor statistici, care sper din tot sufletul să fie eronate – şi pe cuvânt, e prima dată când sper că prezint nişte statistici greşite! – omul înghite aproximativ 8 insecte în viaţa sa doar în timpul somnului – asta, desigur, fără să calculăm că unii oameni merg cu scuterul sau cu bicicleta şi în mod automat mai înghit nişte zburătoare. Sper că media asta de 8 insecte într-o viaţă de om este ridicată de către locuitorii din Africa, care săracii, convieţuiesc cu tot felul de insecte.

Aş putea să spun ceva şi despre statisticile care spun că un om, în medie, înghite 2 gândaci într-o viaţă doar în timpul somnului, dar mi-e teamă că o să vă îngrozesc prea tare.

Şi plecând de la ideea desenatorului lui Tom şi Jerry şi trecând prin scârboşenia cu insectele, am aflat că TUC, biscuiţii ăia care nu numai că ţin de foame, dar te scapă şi de plictiseală, au scos o aplicaţie amuzantă de Facebook.

Dragelor, dragilor, mâncători de insecte ce sunteţi, vă prezint: TUCIZATORUL!

Nu ştiu dacă aţi observat, dar zilele trecute pe diverse site-uri mai mari din România umblau nişte oameni cu obiecte mari în stomat. Erau nişte tucizaţi.

Şi acu-i vremea să ne tucizăm între noi. Deci vă prezint varianta tucizată a amicului meu Silviu, omul care a mâncat o umbrelă:

Silviu tucizat

Silviu tucizat în TUCIZATOR!

Nu-i aşa că seamănă? :D

Distribuie:

1 Comentariu

  • Reply 27.September.2011

    Diana

    unii gandaci au mai multe proteine decat carnea de vita

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.