Accesorii în vogă pentru fanii Batman

Cel mai recent film al lui Christofer Nolan a fost mai mult decât bine primit de public. Iar datorită acestui fapt, personajul Batman a reapărut în luminile reflectoarelor.

Bucurându-se de acest mare succes, accesoriile Cavalerului Negru nu au întârziat să apară pe piaţa internaţională.

Ceas The Dark Knight Rises

Un faimos creator suedez de ceasuri a lansat o colecţie limitată de ceasuri cu inscripţia Cavalerului Negru. Modelul ce va fi prezent în buticurile Jaeger-LeCoultre din Geneva, Los Angeles, Londra şi Hong Kong este o copie fidelă a ceasului purtat de Christian Bale în primele două filme ale seriei.

Ceas Jaeger-LeCoultre Batman

Ceasul are două feţe, astfel că fanii înfocaţi ai seriei vor putea alege care faţă a ceasului să fie vizibilă pentru cei din jur. Creat special pentru colecţia Reverso, ceasul va putea afişa logoul liliacului, în timp ce cadranul ceasului va sta cu faţa în jos, dar imediat va putea fi întors pentru a arăta ora exactă.

Pentru moment nu se ştie în ce cantitate va fi produs ceasul, dar nici preţul cu care se va putea achiziţiona bijuteria, însă creatorul sigur se va bucura de un succes la fel de mare ca şi cel al filmului.

Eu una cred că această piesă poate fi tratată ca o operă de artă, nicidecum ca un accesoriu ce poate fi purtat zi de zi. Luând în considerare şi preţurile mari cerute în general de Jaeger-LeCoultre, eu una prefer să văd bijuteria în spatele unei vitrine.

Ţie ţi-ar plăcea să ai un astfel de ceas?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.