Accesorii chic alese pe ultima sută de metri

Îţi cotrobăi prin şifonier, prin dulap, pe scaun, pe sub pat. Reuşeşti să combini o pereche de pantaloni, un tricou larg. Te duci repede la dulapul pentru pantofi. Găseşti un adidas, pe celălalt îl cauţi sub dulap. În sfârşit ţi-ai format ţinuta perfectă pentru a ieşi în oraş.

Fugi repede să faci un duş. Te parfumezi, te cremuieşti. Acum îţi aranjezi părul, te machiezi. Te îmbraci, te încalţi. Ajungi în faţa oglinzii şi simţi că lipseşte ceva. Dar parcă totul era aşa perfect. Piesele vestimentare au fost alese cu o aşa precizie. Ai reuşit chiar să îţi asortezi şi încălţămintea cu rucsacul chic pe care îl aveai de anul trecut.

Dar ce să fie oare acel lucru mic care lipseşte din întregul outfit? Să fie oare un accesoriu? Dar ce poţi să mai adaugi acum pentru a înfrumuseţa întreaga ţinută fără a o scoate prea tare în evidenţă?

Am auzi că vara asta se poartă broşele! Şi încă cum?! O poţi asorta atât cu hainele, cât şi cu şuviţele rebele de păr.

Iată câteva idei pentru a purta o broşă:

 • O primă variantă pentru a purta broşele în acest sezon este prinderea lor în coc. Dacă vrei să atragi atenţia asupra felului în care ţi-ai aranjat părul, atunci accesorizează-ţi coafura.
  Broşa dintre şuviţele rebele

  Broşa dintre şuviţele rebele

  Pentru a reproduce în mare măsură acest look, noi propunem Broşa pană cu ştrasuri. Este discretă, dar totuşi va atrage toate privirile asupra ei.

  Broşa pană cu ştrasuri

  Broşa pană cu ştrasuri

 • Poartă accesorii îndrăzneţe şi colorate care să îţi pună în valoare firea jucăuşă.
  Broşe Funny

  Broşe Funny

  Am ales aici Broşa Girafă care să poată fi purtată atât în mijlocul verii, cât şi în celelalte anotimpuri. Atâta vreme cât ştii să îţi adaptezi stilul, girafa îţi va veni în ajutor.

  Broşa Girafă

  Broşa Girafă

 • Şi broşele stil handemade sunt la mare căutare. Deşi poţi să ţi-o confecţionezi singur, ai şi varianta de a-ţi cumpăra una gata fabricată. Stilul rămâne acelaşi.
  Broşă HandMade

  Broşă HandeMade

  Cel mai bun exemplu pentru a ilustra ideea mea despre broşele tip handmade este Broşa Multicolor. Are un stil aparte şi odată ce este purtată ajută la crearea unui look uşor neglijent, dar în esenţă bine gândit.

  Broşă Multicolor

  Broşă Multicolor

 • Închei lista printr-o ultimă propunere care vizează acele de siguranţă. Pentru definitivarea unui look al unei persoane rebele, dar care vrea să iasă în evidenţă şi cu anumite părţi retro, cea mai bună alegere ar fi acele de siguranţă accesorizate cu lanţuri şi diferite mici obiecte. Culoarea ideală ar fi bronzul.
  Broşă Multipandant

  Broşă Multipandant

  Broşă Fundiţă

  Broşă Fundiţă

  Broşă Ac şi lanţuri

  Broşă Ac şi lanţuri

O trecere în revistă a doar câtorva accesorii care au ieşi la lumină în această vară. Poartă-le cu încredere, şi foloseşte-le atunci când simţi că ţinutei tale îi lipseşte acel ceva pentru a întoarce priviri.

Dar nu uita că atitudinea ta încrezătoare, şi nu arogantă, este cheia către afişarea unui look complet. Nu uita, haina nu face pe om, doar îl îmbracă!

[Surse Foto: WeHeartIt; MeliMeloParis]
Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

5 Comentarii

 • Reply 29.July.2012

  ioana

  Desi nu are nicio legatura cu articolul, si-mi cer scuze pentru asta, singurul defect al site-ului vostru este absenta butonului follow (sa va urmarim si pe mail). Cum facem?:D

  • Reply 29.July.2012

   Corina Niţescu

   Ioana, îţi mulţumim mult pentru feedback. Vom încerca să rezolvăm problema şi îţi vom scrie cât de curând că ne poţi urmări şi prin email. :D

  • Reply 30.July.2012

   Corina Niţescu

   Ioana, am rezolvat problema. :D

   În partea de sus dreapta vei găsi o căsuţă în care îţi vei putea înregistra emailul şi apoi vei primi articolele noastre direct în căsuţa poştală electronică.

   Sper că acum să fi scăpat de cel mai mare defect. :D

 • Reply 30.July.2012

  ioana

  Ma bucur ca ati fost asa rapizi, acum o sa-mi fie mult mai usor sa va urmaresc,va pup:*
  P.S: Acum vreun an si ceva aveati o rubrica sau ceva de genul si pentru cei ce scriau articole si vi le trimiteau, din afara echipei voastre. Mai e valabila treaba asta? :D

  • Reply 31.July.2012

   Corina Niţescu

   Mă bucur că ne vei urmări şi de acum înainte şi îţi va fi mai uşor să ne citeşti articole.

   Cât despre rubrica de care spui, da, există. Ai posibilitatea de a scrie un Guest Post, sau mai există categoria “Colţul Născocelilor“. Depinde foarte mult de tipul textului trimis.

   Dacă ai idei de articole şi vrei să le publici la noi, contactează-mă la corina[@]amdoar18ani.ro. Regulile de publicare ar fi cele trecute în categoria mai sus menţionată.

   Zi bună-ţi doresc. :D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.