Academia Motanov – Atelier de desen

Desenul este unul dintre modurile în care te poţi relaxa, sau în care îţi poţi lăsa imaginaţia să iasă la iveală. Aşa că de ce să nu iei în serios această tehnică?

Academia Motanov invită puştii între 10 şi 14 ani să ia cursuri de desen. Atelierul va fi coordonat de ilustratoarea Diana Necşulescu, care îşi propune să înveţe cursanţii să deseneze animale, supereroi sau alte creaturi inventate. Dacă ești mai mare și mai tare, te poți înscrie oricum și se va face grupă separată.

atelier desen

Ca să desenezi un personaj, pornești de la forme simple – linii, cercuri, triunghiuri și alte figuri geometrice, care sunt baza pentru detaliile pe care le adaugi mai târziu. Până să zici să iese din desen și face beee, oaia e un cerc și câteva linii. Sau e o cutie, dacă o desenează Micul Prinț.

Atelierul are înscrieri până pe 26 februarie și se va desfășura între 7 și 29 martie, la București. Întâlnirile au loc sâmbăta și duminica de la 12:30 la 14:30, timp de patru weekenduri.

Costul atelierului este de 450 lei și se plătește în două tranșe. Pentru programul detaliat pe ședințe și alte detalii, consultaţi pagina de aici.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.