About last night – Spune-mi ce ai făcut azi noapte! (2014)

Spune-mi ce ai făcut azi noapte este povestea a două cupluri delicioase, care se află într-o luptă continuă de a nu pica în rutina des întâlnită în cazul relaţiilor. Acest film ar putea fi văzut cu prietenul cel mai bun, cu iubita sau cu gaşca, dacă vreţi ca timp de câteva ore să vă deconectaţi şi să râdeţi cu lacrimi.

About last night - Spune-mi ce ai făcut azi noapte! (2014)

Sinopsis About last Night

După o noapte de beţie cruntă şi o partidă de amor de neuitat, Bernie (Kevin Hart) stabileşte o nouă întâlnire cu domnişoara care i-a zguduit lumea, Joan (Regina Hall). Însă cei doi îi vor folosi drept paravan pentru prima lor întâlnire pe cei mai buni prieteni ai lor: Debbie (Joy Bryant) şi Danny (Michael Ealy). În timp ce Bernie şi Joan repetă experienţa nopţii trecute, Debbie decide să părăsească barul, condusă fiind de Danny. Însă mica lor plimbare a continuat printre aştenuturi, contrar firii lor calme, cugetate de până acum.

About last night - Spune-mi ce ai făcut azi noapte! (2014)

Despre About last night

Bernie şi Joan întruchipează cuplul vulgar, exploziv şi pasional. Cei doi se ceartă constant şi au parte de despărţiri furtunoase. Timid, relaţia lui Debbie şi Danny începe să crească, cei doi ajungând să locuiască împreună şi să formeze un cuplu demn de urmat. Lucrurile încep să se complice după ce cei doi se mută împreună, iar Bernie şi Joan se despart. Debbie ajunge să îşi pună întrebări despre legătura dintre cei doi, iar Danny este urmărit de o fostă prietenă care l-a rănit. În timp ce lumea celor doi se destramă, lumea lui Joan şi Bernie pare să se reconstruiască, în secret.

About last night - Spune-mi ce ai făcut azi noapte! (2014)

Filmul mai accentuează şi nebunia de moment, combinată cu o mascare a sentimentelor femeii într-o relaţie şi omiterile bărbaţilor. Tipicul de femeie arătat în film este cel care refuză să stea, să discute, se preface că totul merge bine, până în momentul în care explodează. Tipicul de femeie care nu îşi vede uneori decât propriul interes, uitând că uneori, bărbatul vrea pur şi simplu să fie lăsat în pace. La bărbaţi este atenţionată lipsa personajelor masculine de a-şi arăta mereu, sau măcar atunci când trebuie, sentimentele, preferând să se abandoneze găştii de amici sau… în patul unei străine.

About last night - Spune-mi ce ai făcut azi noapte! (2014)

Lăsând deoparte scenele fierbinţi, înjurăturile şi glumele deocheate, filmul ne arată două stereotipuri în materie de relaţie. Ambelor cupluri le era cel mai frică de rutină. Precum spune vorba: “de ce ţi-e frică, de aia nu scapi”, inevitabil, în cele două relaţii se ajunge la un punct mort, din care fiecare are maniera sa proprie de a ieşi. Din film putem înţelege faptul că fiecare relaţie are ritmul ei de avansare, existând mai multe feluri de relaţii şi de modalităţi de exprimare a sentimentelor.

About last night - Spune-mi ce ai făcut azi noapte! (2014)

Filmul are patru părţi, care sunt făcute după succesiunea anotimpurilor, explicând ce se întâmplă în decursul unui an în două relaţii complet diferite.

About last night este distribuit în România de IntercomFILM și va putea fi vizionat în cinematografe începând cu data de 28 martie 2014.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.