A început RIUF 2017 la Bucureşti

În acest weekend, pe 7-8 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti are loc ediţia 21 RIUF-The Romanian Internaţional University Fair, unde reprezentanţii universităţilor şi instituţiilor educaţionale din 11 ţări vor fi prezenți pentru a oferi informații esențiale despre programe de studiu celor peste 7.000 de vizitatori aşteptaţi.

 

Cel mai mare număr de universităţi şi instituţii educaţionale prezente la un eveniment din România

RIUF-The Romanian International University Fair este cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud-Est, ce a reuşit să aducă la această ediţie peste 120 de expozanţi din ţări precum Marea Britanie, Olanda, SUA, România, Germania, Elveţia, Austria, Franţa, Danemarca, Spania.

Universitățile prezente vor pune la dispoziţia participanţilor informaţii despre peste 9.000 de programe de licenţă, masterat şi doctorat din peste 15 domenii de activitate printre care şi economie, business, marketing, IT&Computer Science, arte, științe sociale, inginerie, medicină sau drept.

În acest weekend, târgul international de universităţi RIUF aduce în acelaşi loc reprezentanţii a 56 de universităţi din Marea Britanie, 10 universităţi din Germania şi 20 de instituţii educaţionale din Olanda.

Dintre acestea, peste 20 de universităţi se află în topul celor mai bune instituţii educaţionale din lume, printre care şi:

  • University College London– locul 7 la nivel mondial;
  • Imperial College London – locul 8 la nivel mondial;
  • University of Essex – locul 6 în UK și 22 la nivel mondial;
  • University of Bristol – locul 12 la nivel european şi 42 la nivel mondial;
  • University of Birmingham – locul 26 în Europa şi 86 mondial;
  • Nortumbria University – locul 21 la nivel mondial;
  • Utrecht University – a doua universitate din Olanda și a 60-a la nivel mondial;
  • University of Amsterdam – cea mai bună universitate din Olanda, ocupă locul 57 la nivel mondial.

RIUF YouForum include sesiuni de discuții și ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din România şi din străinătate, printre care și Times New Roman, Google, Zăganu, Noaptea Târziu. Prin intermediul conferinței RIUF YouForum, tinerii pot afla ce carieră sau program de studiu li se potriveşte, inspirându-se de la invitaţi din domeniul IT, business, marketing şi publicitate, managament sau televiziune. În plus, participanții pot interacţiona direct cu reprezentanţii celor mai căutate universități din România şi din străinătate și pot participa la peste 20 de prezentări ale programelor de studiu și instituțiilor educaționale prezente la RIUF.

Ovidiu Eftimie (Times New Roman), Marian Ionescu (Mariciu), Silviu Gherman (Teleschpenker), David Timis (Google) printre invitaţii conferinţei RIUF YouForum

Sesiunile de discuţii vor pune accent pe educaţie nonformală, tehnologie, industrii creative, business, avantaje şi dezavantaje ale studiilor în România şi în strainatate. Pe de altă parte, atelierele practice vor trata subiecte precum public speaking, creativitate, gaming, branding personal sau vlogging.

Cei interesati de studiul în România sau în străinătate se pot înregistra online la RIUF-The Romanian International University Fair pe www.riuf.ro.

Editia de toamnă RIUF are loc și la Timișoara, pe 10 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri -CRAFT, precum și la Iași, pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall.

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.