6 paşi pentru a te bucura de Sărbătorile de Iarnă

Cu paşi repezi se apropie luna decembrie, prima lună de iarnă şi mult aşteptata lună a cadourilor. În vremea copilăriei îmi doream să vină cât mai repede această lună plină de jucării. Acum, perioada decembrie-ianuarie înseamnă pentru mine suma câtorva bucurii mărunte pe care ni le putem face unii altora.

christmas-presents-595850_640

Odată ce am trecut de perioada în care îmi plăcea decembrie doar pentru numărul cadourilor pe care le primeam, am început să apreciez mai mult lucrurile pe care le poţi face în aceste câteva săptămâni de iarnă şi bucurie.

Eu mi-am propus următoarele activităţi pentru Sărbătorile de Iarnă:

1. O să pregătesc ornamente de Săbrători

E adevărat că oraşul va fi plin de tot felul de globuri şi ghirlande, care mai de care mai atrăgătoare. Dar te simţi mult mai bine atunci când expui în casă un set de ornamente create chiar de tine. În primul rând te poţi bucura de experienţă alături de cei dragi (prieteni, colegi, familie). De altfel, cred că o să fie amuzant să îţi descoperi latura creativă.

angel-565543_640

2. O să cumpăr cadouri simbolice pe care o să le ascund şi care vor fi descoperite cu ajutorul unei Hărţi a Cadourilor

Da, îmi doresc ca prietenii mei să muncească pentru a găsi o parte din cadouri. Pe lângă cele simbolice, ascunse sub crengile bradului, îmi doresc să fac o Hartă a Cadourilor şi cu ajutorul ei să îmi invit prietenii să îşi descopere surprizele de Crăciun.

3. Voi merge să patinez alături de prieteni

Îmi doresc de mult timp să merg să patinez. Sper doar să se întâmple în acest an. Să mă bucur de perioada rece într-un mod plăcut. Eventeul într-o seară în care va ninge cu fulgi mari.

4. O să pregătesc prăjiturele cu scorţişoară şi ghimbir

Îmi place foarte mult să gătesc. Mai ales dulciuri. Şi mai ales în perioada Sărbătorilor. Aşa că voi face o serie de prăjituri pe care o să le împart cu toţi pofticioşii.

christmas-200906_640

5. O să scriu câte o felicitare personalizată în care voi împărtăşi bucuria Sărbătorilor

Tot în categoria creativităţii, îmi propun să creez felicitări personalizate pe care le voi dărui la Sărbătorile de Iarnă. Sigur voi aduce zâmbete pe chipul celor dragi şi voi oferi cadouri care să le amintească de mine (şi de abilităţile mele de meşteşugar. Haha!)

6. Voi bucura copiii (familie sau prieteni) cu câteva jucării

La urma urmei este luna cadourilor şi pentru copii, iar ei se bucură cel mai mult la jucării. Pentru cei din familie, sau pentru prietenii-pici, voi alege câteva jucării. Poate le voi ascunde tot cu ajutorul Hărţii Cadourilor. Câteva cadouri-jucării se găsesc şi la Noriel.

angel-564351_640

Eu sigur voi merge pe ideea de cadouri creative şi pe împărtăşirea bucuriilor cu cei dragi. Tu cum alegi să împărtăşeşti voia bună în luna Sărbătorilor de Iarnă?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.