24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

Cu numărul 22 pe tricou, Maratonul modei din România anului 2015, s-a desfășurat pe durata a trei frumoase seri la Ambasad’€™Or Events & Leisure.

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

Chiar la intrare din luxuriantul Ambasad’€™Or, covorul roșu pregătit de organizatori a condus invitații exact spre colțul selfie-urilor de fashion de unde prezența starurilor a fost instant semnalată pe pagina de Facebook a evenimentului.

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

Claudia Neghină, imaginea BFW este cea care a deschis prezentările colecțiilor de modă aduse pe podiumul evenimentului.

Peste 20 de designeri și branduri de pe întreg mapamondul au defilat la Bucharest Fashion Week (BFW) împreună cu cele mai diverse colecții de vestimentație și accesorii. Au fost prezentate colecții de inspirație gotică, cu dominante de negru, eclectice, colecții colorate și vesele inspirate din sport, cu imprimeuri (Adela Alecu). Iar altele au avut ca reper diferite zone geografice exotice, precum țările arabe (Intitutul de Modă Salomea Truta) sau, dimpotrivă, inspirate din motive tradiţionale populare.

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

Claudine Ivari (Franța) a compus o vestimentație pentru miezul nopților pariziene, cu dominante de negru, gris, combinații de material stofă și dantelă, în timp ce SITAM, Academia de Modă Italiană, a prezentat o colecție realizată manual de studenţi, inspirată fiind din moda renașterii, cu jocuri de material uni combinat cu modele grafice în culori pastelate.

Cu o frumoasă surpiză de primăvară a venit din Ucraina, la BWF, brandul Bazhani, un brand exclusivist care îmbină cu măiestrie materiale naturale cu motive inspirate din arta populară tradițională slavă, şi care propune o croială casual urbană.

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

Colecția „Capsule” prezentată pe scenă de modele într-un concept mai aproape de natură, acestea defilând pe scenă în picioarele goale și cu flori în păr, a adus cu ea note suave de primavera, înviorate de folosirea preponderentă a inului cu broderii late realizate în culori naturale fin pastelate. Jocul de material, culoare, croială și motive tradiționale îndrăzneț și complementar combinate au adus în scenă compoziții respirabile și fresh, foarte variate, de altfel de rochii, jackete, combinații bluză-pantalon.

Pe parcursul fiecărei seri, în salonul de la intrare, partenerii Bucharest Fashion Week Spring 2015 au realizat prezentări ale propriilor produse şi au oferit premii invitaților la eveniment.

24-26 Aprilie 2015: Maratonul Modei la BFW

Veet și Scholl a fost prezent la BFW în nuanțe de roz și verde cu un bogat sortiment de produse star de întreținere a picioarelor pentru o modă de înaltă clasă, produse despre care vom povesti pe larg într-un articol viitor.

Mai multe fotografii de la eveniment pot fi văzute în galerie.

Text şi foto Cristina Irian.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.