17 mai – Ziua cea mai verde

Pe 17 mai vei gasi, in Piata Revolutiei, incepand cu ora 13, cinsprezece mari organizatii care protejeaza mediul. Acestea iti vor prezenta proiectele pe care le propun pentru viitor.
Cateva dintre aceste organizatii sunt: Greenpeace, EcoAssist, Terra Ecologica, Salvati Delta, Salvati Vama Veche, Clubul EcoTur si Mai Mult Verde.

Te-ai saturat de blocurile gri si vrei un pic de verde… Iti vine sa vopsesti totul cu vopsea, insa ai decis ca e mai bine sa fie copaci si iarba. Si vrei ca tu, cu mana ta, sa faci ceva ca sa respiri un aer mai curat…

Indiferent daca esti inca la stadiul de intrebare sau deja ai luat decizia de a actiona, locul tau este alaturi de noi pe 17 Mai 2008… ziua pe care noi cei de la Copacul de Hartie impreuna cu Heineken Romania, am decretat-o ca fiind cea mai verde!

Siiiiiii… de la ora 17… vor canta, in aceeasi piata, Krypton, Sarmalele Reci, Byron si Vita de Vie.

Be there! :)

Distribuie:

2 Comentarii

  • Reply 11.May.2008

    Naufragiatu

    Asta da articol :-” … oricum aveti pauza cam de mult timp … incepeti sa va pierdeti “clientii” daca mai lungiti pauza [ teze teze dar cata isteria cu tezele sa fi ? ]

  • Reply 18.May.2009

    Y

    Si ce s-a intamplat pana la urma pe 17?

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.