15 locuri gratuite la Şcoala de Vară ASTRA

Anul acesta 15 studenţi şi masteranzi pasionaţi de istorie vor putea participa gratuit la Şcoala de Vară ASTRA, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului de Film Istoric Râşnov.

15 locuri gratuite la Şcoala de Vară ASTRA

Pentru a putea câștiga unul dintre locurile disponibile, prin care vei avea acces la toate evenimentele festivalului și îţi vor fi acoperite integral costurile de cazare și masă, trebuie să trimiţi o listă de promisiuni electorale prin care să convngi organizatorii.

Dacă vrei să te numeri printre câştigătorii unui loc la Şcoala de Vară ASTRA, trimite până pe 11 iunie 2017, la adresa de email mihai[@]mioritics[.]ro, CV-ul tău şi un scurt material (maximum o pagină A4, Times New Roman, 11) pe tema: “Eşti candidat la alegerile prezidenţiale din România in anul 2019. Eşti foarte hotărât(ă) să câştigi. TREBUIE să câştigi! Trimite-ne lista cu maxim 5 promisiuni electorale pe care le vei promova şi explică de ce crezi că ele vor convinge alegătorii”.

Condiţii de participare:

  • trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18 ani (împliniţi cel mai târziu la data de 27 iulie 2016) şi 26 de ani
  • trebuie să cunoşti limba engleză, la nivel mediu sau avansat

Organizatorii îşi rezervă dreptul de face selecţia studenţilor înscrişi, în limita celor 15 locuri disponibile. Ideile selectate vor fi publicate în materialele de promovare ale evenimentului în scop non-comercial.

Programul final al prelegerilor va fi publicat la sfârșitul lunii iunie. Mai multe detalii despre temele şi lectorii prezenţi în 2016 sunt disponibile la Şcoala de Vară ASTRA 2016. O prezentare a ediţiilor anterioare poate fi urmărită aici.

Festivalul de Film Istoric Râşnov va avea loc în perioada 28 iulie şi 6 august 2017 şi este organizat în Cetatea Râşnov şi Cinematograful Amza Pellea. Pe toată perioada acestui eveniment, iniţiatorii festivalului, Primăria Râşnov şi Asociaţia Mioritics, vor organiza Şcoala de Vară ASTRA pentru tinerii interesaţi de istorie şi discuţii cu ambasadori, profesori, istorici, experţi, jurnalişti şi martori ai evenimentelor istorice.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.