10 cărţi pe care să le citeşti în vacanţă. Bonus: un accesoriu Gimble

A venit vara şi poate unul dintre cele mai plăcute moduri de a petrece timp în aer liber este citind. Spun asta pentru că în zilele cu soare am experimentat şi eu statul în parc, pe iarbă, alături de o carte bună.

10 cărţi pe care să le citeşti în vacanţă + un accesoriu Gimble

Şi pentru că această îndeletnicire trebuie să fie una atât plăcută, cât şi relaxantă, am luat hotărârea de a testa pentru prima dată un accesoriu pentru cărţi (Da, există aşa ceva, iar unele sunt foarte utile!).

Gimble este un suport de carte care este folosit în special atunci când vrei să citeşti relaxat în parc, în pat sau pe un şezlong. Uşor de utilizat, el te ajută să citeşti într-o poziţie cât mai confortabilă, fără a fi nevoit să ţii paginile cu mâinile, el fiind întrebuinţat fix pentru acest lucru.

10 cărţi pe care să le citeşti în vacanţă + un accesoriu Gimble

Paginile cărţii, deşi sunt ţinute de Gimble pentru a permite lecturarea, sunt uşor de scos din suport, astfel că odată ce termini de citit, poţi trece rapid la următoarea pagină.

10 cărţi pe care să le citeşti în vacanţă + un accesoriu Gimble

Şi, acum că am descoperit un accesoriu foarte util pentru lectura de vară, să trecem la lista de cărţi propuse de cititorii site-ului. Pe o parte dintre cărţi le-am primit ca recomandare aici, pe cealaltă o propunem noi în speranţa că lista va fi una diversificată şi pe placul tuturor.

10 cărţi pe care să le citeşti în vacanţa de vară

Asta este lista propusă de noi pentru lectura de vară. Eu una îmi voi lua suportul Gimble şi voi ieşi în continuare în aer liber pentru a citi cât mai multe cărţi din această listă. Cu toate astea, aşteptăm în continuare recomandări pentru a putea ajunge la titluri cât mai interesante şi poveşti care merită citite.

10 cărţi pe care să le citeşti în vacanţă + un accesoriu Gimble

Tu ce propunere ai pentru a lectura de vacanţă?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

5 Comentarii

 • Reply 7.July.2014

  Oana Andreea Baba

  Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul de Robin Sharma
  Dacă m-aș asculta m-aș înțelege de Jacques Salome
  Arta simplității de Dominique Loreau
  Să avem o vară fanastică!

 • Reply 7.July.2014

  Badea Adrian

  Andre Agassi: OPEN

 • Reply 17.July.2014

  Ioana P

  Shogun – James Clavell

 • Reply 17.July.2014

  Ioana+P

  James Clavell – Shogun

  Khaled Housseini:
  – Vanatorii de zmene
  – Splendida cetate a celor o mie de sori
  – Si muntii au ecou

 • Reply 5.September.2014

  george danciu

  Recomand “Mizerabilii” de Victor Hugo.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.