1 invitaţie dublă la avanpremiera Sucker Punch!

Sucker Punch

Un fel de anime, o groază de acţiune, o viaţă între realitate şi imaginaţie… totul într-un singur film: “Sucker Punch“, probabil unul din cele mai bune filme din 2011.

Zi-ne într-un comentariu de maxim 5 rânduri cum îţi imaginezi viaţa după moarte. Miercuri, de la ora 00 la ora 24 vom vota cel mai interesant răspuns.

Start vot!


Câştigătorul primeşte o invitaţie dublă la avanpremiera Sucker Punch ce are loc joi, 24 martie, la Cinema City Cotroceni la ora 19:00.

Distribuie:

6 Comentarii

 • Reply 20.March.2011

  Oana

  Arata absolut genial filmul.

 • Reply 21.March.2011

  Benta Giulia

  Dupa moarte vom ajunge intr-o gradina mare , intr-un paradis plin de trandafiri si in mijlocul gradinii va fii un copac mare cat un palat dar care va fii interzis , iar cei care se vor atinge de el vo pleca din paradis.In acel loc de vis vom trai lipsiti de giji.

 • Reply 22.March.2011

  Luminita Tibrin

  In viata de dupa moarte voi trai absolut toate greselile si relele pe care le-am facut, avand sansa de a le indrepta. Recompensa pentru indreptarea lor va fi sa retraiesc absolut toate momentele de fericire din viata asta, de doua ori mai intens, pentru a le putea aprecia la adevarata lor valoare.

 • Reply 22.March.2011

  Simina

  Eu sper ca dupa moarte sa fiu prinsa intr-o serie infinita de amintiri din timpul vietii, de scenarii posibile ce nu s-au intamplat, de cosmaruri, de vise. Mi-ar placea sa vad totul de sus, nu sa se intample la persoana 1. Exact cum visez eu noaptea:).

  PS: Nu sunt convinsa ca filmul o sa fie bun. Dar duamne dumnezeule, vizual o sa fie absolut genial si o sa imi placa la nebunie =)

 • Reply 23.March.2011

  Allegory

  Dupa moarte ne pierdem memoria, si ajungem in alta lume unde vom trai aceasi viata, fara sa ne dam seama ca este identica.

  Aspectele bune poate vor disparea daca n-avem noroc, si vor fi uitate, dar cele rele poate se vor inrautati.

 • Reply 24.March.2011

  Ariel Constantinof

  Felicitări Luminiţa!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.